Oldalak

2012. november 2., péntek

November

Eljött az idö... vége a szezonnak, a mai nappal tényleg vége. Az idöàtàllitàs miatt nyertem a reggeleken de igy is fél 7-kor sötétben jöttem màr tegnap és ma, illetve este màr sötétbe kell hogy menjek. Ez a Rapperswill-Schmerikon utvonalon (keskeny föut kamionokkal) annyira nem életbiztositàs, igy vége.
A mai nap betetözése: reggel 10 perc öltözés 3 réteg, majd mikor kiérek làtom hogy esik az esö...ugye ilyenkor màr nem mész vissza hanem nekiàllsz. Uznachig szarrà-àzàs, majd Schmerikonban a to partra érve 30 kilis pofa szél félhomàlyos ködös esöben, mindez 3 fokban. Ezt ma még hazahuzom, de innentöl maradnak a hétvégi àtmozgatàsok (amennyiben nem lesz minusz 10 fok és ho vagy esö) de heti 4szer meloba jàràsnak ezennel februàrig vége.

jol sikerült egyébként a szezon: 7000 kilométer felett jàrok, hétvégenként még jöhet olyan 300-400 ehhez decemberig. A 2 verseny annyira nem sikerült jol, de most is erös vagyok, és megprobàlom a pihenési idöszakot a lehetö legrövidebbre huzni. Ez azt jelenti hogy jövö héttöl indul a futo projekt februàrig. Közben januàrtol kondizàs, és màrcisutol rendes étrenddel, edzésprogrammal àllunk neki a jövö évnek remélhetöleg legalàbb 4-5 versennyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése