Oldalak

2012. március 5., hétfő

Kaltbrunn

Na sikerült beköltözni, bàr vannak némi visszatarto tényezök (internet csak jövö péntekre lesz) de szépen velfesszük a ritmust. összehasonlithatatlanul màs mint Lyss-ben, a hàzban kb 8-10 Kiràval egykoru gyerek van akivel el is kezdett jàtszani, bàr magyarul dumàl nekik de ugy néz ki  minden rendben van. A teraszrol simàn ki tud menni egyedül, igy tanul kicsi önàllosàgot is (bàr az màr megvan) a lakàs szuper, nagyàbol minden a helyére került illetve elökerült apa gépe is :-)
Pénteken megvolt az elsö meloba jàros bringàs nap: 45 kili, reggel kicsit hideg volt de simàn lhoztam 47 perc alatt a 23 kilit, visszafele kicsit megnyomtam és 43 percet hoztam de elég nagy kinok közt... szoval kényelmes 50 perc körüli idöket fogok futni amig hideg van és nem nyomom ki a gép szemét :-)
Hétvégén voltam erre arra, csak rövideket, megmàsztam a helyi "dombot" ami 1200m magas, mivel a szomszéd kioktatott hogy itt a hegyek 2000m-töl kezdödnek addig csak dombok vannak.
A "dombon" van 4 sipàlya, egy sifuto kör (8kilométer) illetve szànkopàlya is ughogy télen kezdödhet majd a sielés, most sajna a pàlyàk màr nem mennek...
ami még fontos, hogy a lakàstol indul egy bringaut ami beköt a 9-es bringa utra igy a lakàstol kb 70-80 kilométert lehet bringàzni jo minöségü aszfalton anélkül, hogy az orszàgutra kimennél. Csak csalàdok, hobbi bringàsok illetve korisok vannak ami nagyon jo, ide fogunk sétàlni jàrni is, illetve a csalàdi bringa-kori elfoglaltsàgok is itt lesznek. Kira egyébként nagyon jol megtanult korizni, ugyhogy ha minden igaz akkor ma veszünk felnött korit is igy együtt tudunk majd menni, ami azért elég vicces lesz, de ahogy làtjuk itt minden csalàd igy közlekedik hétvégenként...
szoval minden szuper, beilleszkedés jol halad illetve jön a jo idö is, ugyhogy gyüjtjük a kilométereket...





2 megjegyzés: