Oldalak

2012. május 8., kedd

Berner rundfahrt

Gondoltam kicsit beharangozom a hétvégét, mivel az idei elsö (és remélhetöleg nem utolso) versenyem lesz Lyss-ben a Seeland Classic-on. Ez az egyik hivatalos versenye Bern kanton-nak a 3 közül és egyben a legnivosabb.
Tavaly sikerült itt a Race 1-ben 40 helyen érkezni a 236 indulobol...
http://services.datasport.com/2011/velo/seeland/RANG050.HTM
A versenyröl tudni kell, hogy egy 34 kilis körpàlyàn megy (hegyre föl majd le), 3 különbözö alternativa: 1 kör, 2 kör és 3 kör. Mi az 1 körös mutatvànyban veszünk részt, mivel ez a céges csapat verseny. A kantoni cégek benevezik az alkalmazottakat és elég nagy feneket keritenek az egésznek. Egy példa: tavaly a 40 helyemmel én voltam a legjobb a CCS-csapatban és végül csapatban az 5 helyen végeztünk megelözve a Selectron-t (az egyik legnagyobb vevönk). A verseny màsnapjàn hivnak a vevötöl, hogy beszélni akarnak velem és hogy mi lenne a ha jövöre az ö csapatukban indulnék... :-) komoly...
Szoval összesen 34 kili, nem kell sokat gondolkodni, izombol végigmenni... probàlni az elejével menni amig lehet (az eleje egyet jelent a Rolex csapattal) hivatalos céges csapat, egyen bringàkkal meg minden, de ök màs hivatalos versenyen is indulnak mint csapat, szoval ök nagyon jok. A terv hogy velük menni végig, a végén meg lesprintelni öket:-) na ez nem fog menni, erönélt hiànyàban, de probàlok mindenképpen elörébb lépni a tavalyihoz képest.
A verseny szinvolnalàhoz elég annyit mondani, hogy tavaly összesen 1200 indulo volt minden kategoriàban és idén is itt lesz sztàrvendégként Fabian Cancellara (aki ugye a valaha volt legnagyobb idöfutam menö), megprobàlok közös képet szerezni valahonnan.
A versenyröl:
http://www.berner-rundfahrt.ch/index.php?menuid=30
szoval hajrà!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése